Kötelező adatszolgáltatás szálláshely szolgáltatóknak

  • Írta: ucs
  • Dátum: péntek, 2019. június 21. - 17:36

2019-2020-tól a szálláshely szolgáltatók törvényi kötelezettsége elektronikusan adatot szolgáltatni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) irányába. Az adatszolgáltatás automatikusan szállodai szoftverek (PMS) segítségével történik. Azon szálláshely szolgáltatók, amelyek maximum kapacitása 8 szoba és 16 férőhely az NTAK által biztosított online, ingyenes felületen (fejlesztés alatt) eleget tehetnek kötelezettségüknek. Az ennél nagyobb szolgáltatóknak olyan PMS-t kell használni, amely rendelkezik NTAK megfelelősségi igazolással.

Feledkezzen meg a készpénzkezelésről!

  • Írta: ucs
  • Dátum: kedd, 2019. június 4. - 12:39
Az r_keeper-hez kapcsolt automata penztár a kasszás helyett kezeli a készpénzt. 
 
Automata bankjegy és erme kezelés mind befizetés, mind a visszajáró tekintetében. 
 
Az r_keeper kasszához kapcsolt CashDraw automata penztár a nyugta összegét elveszi has sells to visszajárót kifizeti.

Önkiszolgáló kiosk gyorséttermekenek

  • Írta: ucs
  • Dátum: csütörtök, 2019. január 10. - 16:43

Elkészült az r_keeper éttermi szoftver gyorséttermi önkiszolgáló kiosk és az OTP bank bankkártya olvasójának illesztése. A vendégtérben elhelyezett önkiszolgáló kiosk segítségével a vendég maga adhatja le rendelését és fizethet automatikusan bankártyájával.

UCS Team

Delivery Agent - Éttermi futár applikáció

  • Írta: ucs
  • Dátum: szerda, 2018. szeptember 12. - 16:52

Ossza ki a címeket futárjainak gyorsan és egyszerűen! Az r_keeper éttermi szoftverhez kapcsolódó, Android-os telefonokon futó Delivery Agent automatikusan kapja a címeket a Pizza Delivery szoftverből. A google térkép integráció segít a futárnak megtervezni a legjobb útvonalat, a diszpécser pedig a Google térképen látja a futárok helyét. A futárok a kiszállítás befejezését csak a cím 100 méteres körzetében jelölhetik készre. A diszpécser ezzel nem csak percre kész a rendelés állapotáról, de a kiszállítási időkről is pontos statisztikákat kapunk.

Oldalak