A 2016-os év elejétől elérhető az UCS kínálatában az R-keeper MobWaiter éttermi szoftver (kézi rendelés felvevő) Android-os változata is. Az Android operációs rendszert futtató kézi készülék minimális technikai követelményei:

 • OS: Android 4.4.x
 • Kijelző: 5 inch
 • Felbontás: 1280x720, 1920x1080
 • RAM: 1 GB
 • Akkumulátor: 3000 mAh
 • CPU: 4 cores 1MB cache, 1200 MHz
 • GPU:  Mali-400
 • 5 Ghz támogtás előny, de nem feltátel

A 48/2013 (XI.15.) NGM rendelet 51.§ (1) bekezdése szerint, a pénztárgép használatának 30 napot meghaladó szüneteltetése esetén, szüneteltetés iránti kérelmet kell a PTGTAXUZ elnevezésű formanyomtatváon a NAV-nak megküldeni.

Igen. Az R-keeper vendéglátó program V6 verziója a hozzá csatolt online adóügyi blokknyomtatóval rendelkezik MKEH engedéllyel és AP számmal, így az általa kiállított bizonylat adóügyi nyugtának minősül.

Megrendelésüket követően az előzetes árajánlatunkat szerződésbe foglaljuk és kiállítjuk az előleggel kapcsolatos díjbekérőnket. Ennek az elutalásával és a szerződés aláírásval kezdjük meg munkánkat jellemzően 1-2 héten (de minimum 2-3 napon) belül. A helyszín bejárást követően kijelöljük a részegységek helyét és egyeztetjük kivitelezőjével a gyenge áramú munkákat. Igény esetén a gyenge áramú hálózatot kiépítjük. A hálózat építés alatt kollégáink előkészítik rendszerüket és elkezdjük használatának az oktatását irodánkban. A menü feltöltést és a hálozat építést követően a helyszínen telepítjük és konfiguráljuk rendszerét.

A helyszínen telepíteni akkor tudunk, ha az összes kivitelezéssel kapcsolatos szakmunka befejezésre került és az egység ki van takarítva. A telepítés az esetek 90%-ban egy nap alatt a helyszínen megvalósul.

Új eszközök üzembe helyezéséhez több finanszírozási lehetőséget kínálunk:

 1. Vásárlás
 2. Részlet fizetéses vásárlás
 3. Operatív lízing
 4. Pályázati támogatás
 5. Bérlet

1. Vásárlás

Az adás-vételi szerződés megkötését és a 30% előleg megfizetését követően szállítjuk a megrendelt eszközöket. A fennmaradó vételárat Önöknek elég 8 munkanapon belül, átutalással megfizetni.

2. Részlet fizetéses vásárlás

Az adás-vételi szerződés megkötését és a 30% előleg megfizetését követően szállítjuk a megrendelt eszközöket. A telepítést követő 8 munkanapon belül a vásárolt eszközök vételárát Önöknek 50%-ra kell kiegészíteni, majd a maradékot az ezt követően három, hat vagy tizenkét hónapra porlasztva havi szerviz díjként. Ebben az esetben rendszereink működését havi idő-kódokkal korlátozzuk. Az eszközök a szerződésben rögzített összes havi szerviz díj megfizetését követően kerülnek az Önök tulajdonába.

3. Operatív Lízing

Ebben az esetben mi nem Önönknek adjuk el a megrendelt eszközöket, hanem lízing partnerünek, akiktől Önök határozott időre bérbe veszik. A bérleti időszak végén egy előre rögzített maradvány értéken pedig megvásárolják. Az operatív lízing előnye, hogy a bérleti díjak azonnal költségelhetők és a könyvekbe az eszközök csak a maradvány érték megfizetésekor kerülnek.

4. Pályázati támogatás

A 4 Tender Hungary pályázatiró partnerünk segítségével elő vagy utófinanszírozási keretek között a rendszer vételára egy összegben kerül megifzetésre. Az aktuálsian kiírt helyi, országos vagy EU-s pályázatok támogatási mértéke helyszínenként változik. Az aktuális informatikai beruházásokhoz kapcsolódó pályázati lehetőségekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál. Pályázatíró partnerünk kizárólag sikerdíjas megállapodás keretin belül dolgozik.

5. Bérlet

Éttermi rendszereink elérhetők bérleti konstrukciókban is határozott és határozatlan időre egyaránt. Bérletes rendszereink üzmbehelyezése előtt 3 havi kauciót, a beüzemelés költségét és egy havi bérleti díjat kérünk előre.

De úgy is kérdezhetnénk, hogy bevigyük a konyhába az otthoni sütőnket vagy vegyünk inkább egy pizza kemencét?...?

Éttermi szoftvereink futtatásához célhardverek használatát javasoljuk. A vendéglátó iparban "ipari" körülmények vannak, amelyek erre a célra fejlesztett eszközök használatát igénylik. A folyamatos használat és a pultos illetve konyhai környezet jelentősen eltér egy irodai légkörtől. Az általunk használt FEC POS terminálok, blokknyomtatók, Orderman kézi rendelés felvevők az elmúlt évtizedekben bizonyították tartósságukat és megbízhatóságukat.

A pincérgépekhez használt blokknyomtatók 33%-ának, a mágneskártya olvasók 25%-ának a meghibásodásához a nem megfelelő kellékanyagok használata vezet. Ezen meghibásodások többsége általában nem is javítható garanciális keretek között, így időt és pénzt takaríthat meg, ha minőségi kellékanyagokat használ.

Az UCS RKeepeR Kft. hosszú évek tapasztalatai alapján, az általa forgalmazott nyomtatókhoz, a legmegfelelőbb papírokat, festék szalagokat; kártyaolvasóihoz pedig HiCo mágnes- és tisztítókártyákat kínál.

Rendelhető termékek:

 • Hőpapír nyugta és ital nyomtatókba (8 év láthatóság, megfelelő körülmények közt történő tárolás esetén)
 • Normál papír konyhai nyomtatókba (1 és 2 példányos)
 • Festék szalag (konyhai nyomtatókba)
 • HiCo Mágneses pincér és törzskártyák
 • Evolis tisztítókártya mágneskártya olvasókhoz

Kérjük keresse kollégáinkat rendelésével:

Tel.: (1) 331 0778
E-mail: info@ucs.hu

20.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás Budapesten!

Habár az R-keeper az egyik legnépszerűbb elszámoltató éttermi rendszer, egyelőre még senki nem született úgy, hogy a használatát minden részletében ismerte. Ha Ön is közéjük tartozik vagy szeretné a vendéglátó programok működését mélységeiben is elsajátítani, hosszú üzletvezetői tapasztalattal rendelkező kollégáink, megtanítják Önnek.

Rendszereink használatánk oktatása során sokszor kész elszámoltatási koncepciót is építünk ügyfeleinkkel.

Belső elszámoltató rendszereinkből egyenlegközlő bizonylatot adunk az adott rendelés zárásakor. Ez nem adóügyi bizonylat, egy nem hitelesített rendszerből, így semmilyen jogszabályi hivatkozásnak nem kell megfelelnie. A bizonylat végösszegét egy hagyományos pénztárgépbe még gyűjtőnként rögzíteni kell.

Adóügyi rendszerünk esetén a nyomtatóból kiadott nyugta, adóügyi bizonylatnak minősül és megfelel a 48/2013. (XI. 15.) NGM rendeletben foglaltaknak.

Nyomtatott vagy elektronikus áfás számlát bármely vendéglátó programból lehet adni, amely működése és produktuma megfelel a jogszabályi kötelezettségeknek és lejelentésre került a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál. Az R-keeper programunkhoz kapcsolt enszamlazom.hu szoftver segítségével ezt bármely R-keeper 7 verziót használó ügyfelünk megteheti.

Egyszerűsített számlát a pénztárgépként engedélyezett adóügyi rendszerünkből adhatunk blokknyomtatón nyomtatva. Az egyszerűsített számláról másolatot adni nem kötelező és a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál külön lejelentési kötelezettsége sincs. A pénztárgép üzembe helyezésekor, azt szervizünk regisztrálja a NAV szerverein.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével, független elszámoltatási auditot nyújtunk ügyfeleinknek. Az audit célja az üzletvezetés és a tulajdonos közé ékelődve egy valós kép kialakítása, az esetleges hibák feltárása az elszámoltatással kapcsolatban, illetve a jövőre vonatkozó tanácsok megfogalmazása.

Igény esetén, kollégáink a folyamatos készlet gazdálkodással kapcsolatos adminisztrációt és kiértékelést is elvégzik.

Szoftvereinkhez tartozó oktató videoinkat és felhasználói leírásainkat az albbi linkről tudja letölteni:

https://drive.google.com/open?id=0B2Et8hzVEpPQRkRqTzR3RWZsM3M

Webinar oktatásaink videóit itt találja:

R-Keeper 7 Menedzser

Szoftver Használata 

R-Keeper 7 Pincér Terminál Szoftver Használata 

R-Keeper 7 Jelentések Szoftver Használata 

StoreHouse Szoftver Használata 1. rész

StoreHouse Szoftver Használata 2. rész 

 

Pizza Delivery Szoftver Használata 

Mobil Pincér Terminál Használata