r_keeper, éttermi szoftver, kassza
RKeepeR vendéglátó, éttermi szoftver
RKeepeR
r_keeper, aerPOS, éttermi szoftver, ucs, kassza
Éttermi Szoftver R-keeper
RKeepeR
Éttermi szoftver R-keeper DashBoard
RKeepeR
éttermi szoftver, gyorsétterem, önkiszolgáló, kiosk, kioszk

RKeepeR

Professzionális számítógép alapú elszámoltató rendszer vendéglátó egységek számára

Az RKeepeR nagyszerű eszköz a teljes körű irányításához a vendégtérben, az elszámoltatásban, a raktározásban, a könyvelésben és a dolgozói órák feldolgozásában. Tökéletes asszisztens vendéglátóknak és pénzügyi vezetőknek. A rendszer megfelel mind kis és nagy éttermek számára, és lehetőséget teremt vendéglátó egységei menedzselésére.

Éttermi szoftvermegoldásaink a legmodernebb háromszintű szerver-kliens rendszerre épülnek ipari hardverek felhasználásával (érintőképernyős pénztárgépek, kézi terminálok, intelligens kamera és pincérhívó rendszerek). Vendéglátó programjaink és rendszereink gyorsítják a rendelés felvételt és számlázást, optimalizálják a konyha terheltségét, átláthatóvá teszik az elszámolást és a készletgazdálkodást. A többszintű jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy minden kolléga csak a munkájához szükséges modulokhoz férjen hozzá.

Multifunkcionális és integrált rendszer

Az RKeepeR egy olyan multifunkcionális integrált rendszer, amely a Horeca szektor bármely szereplőjére ráilleszthető. Képes az üzemeltetéshez szükséges folyamatok automatizálására és az elszámoltatás megvalósítására legyen az családi vállalkozás vagy nemzetközi üzletlánc.

A vendéglátó programok leggyakoribb felhasználási területei:

- Étteremek és sörözők
- Gyorséttermek és üzemi étkezdék
- Cukrászdák és kávézók
- Pizzériák és kifőzdék
- Zenés szórakozó helyek és romkocsmák
- Billiárd termek, Bowling és Squash pályák
- Büfék és catering cégek

Az eladások elemzése és az elszámoltatás - Interactive Reports

Számtalan forgalmi jelentés segíti az elszámolást, akár grafikus formában is. A rendelkézesre álló előre elkészített jelentéseken kívül, lehetőség van egyéni jelentések készítésére is. Ezt a felhasználó egy egyszerű drag & drop technika segítségével maga is elkészítheti, amelyet sablonként mentve újra és újra felhasználhat a mindig aktuális időszaknak megfelelően. Jelentéseink elérhetők akár online, akár offline üzemmódban vagy automatikusan küldhetők email-ben.

Intelligens kamera rendszer - Video Survillance

Az RKeepeR-hez kapcsolt intelligens kamera rendszer segítségével a kamera képek mellett, a kassza gépen rögzített minden művelet, feliratként megjelenik. Egy pult fölött elhelyezett kamera segítségével látható, hogy a kasszás azt ütötte-e fel, amit a vendégnek kiadott. A kamera képek és kassza műveletek ellenőrízhetők online vagy offline a lezárt nyugtákhoz kapcsolva. - "Az intelligens kamerákkal minden eladásnál a kasszás mögött állhat."

Keresztajánlások az értékesítés növeléséhez - Second Display

Pult fölötti kiszolgálás esetén, az értékesítést segíti, a vendég irányába néző második monitor. Az itt megjelenő felütött tételek mellett keresztajánlásokat jelenítünk meg, amelyek az adott tételekhez ajánlott ételeket italokat, képekkel együtt plusszba megjelenítik. Nem számít, hogy a pultos fáradt vagy rossz a kedve, a gép mindenkinek ajánl még valamit az előre beállított paraméterek alapján.

Kézi rendelésfelvevők - PDA

Teraszok vagy hosszú pályák kezelésére nagyon jó megoldás kézi rendelésfelvevők és pincér programok használata. A pincér az asztal mellől, rögtön a konyhára és a pultba küldi a rendelést. Nem gyűjtögeti az asztalrendeléseket és egyben küldi a konyhára (rögtön beúsztatva azt), hanem ütemezve az asztal mellől. Mire a pulthoz ér, már az italrendelés készen várja.

Digitális Étlap - RK-Order

A vendég, kezébe adott tablet segítségével maga rendelhet az asztaltól, egy képekkel illusztrált menüből. A választott tételekhez keresztajánlások is megjeleníthetők, pótolva a pincér ajánlását.

Konyhai kijelzők - Kitchen Display System

A konyhai szervizblokk nyomtatás megújult formája a konyhai kijelző. Segítségével kétirányú kommunikáció jöhet létre a konyha és a pincér/pult között. Ha az adott rendelés elkészült, a konyhai kijelző jelez a pincérnél lévő kézi készüléknek vagy a pultnak.

Munkaidő elszámolás és tervezés - TimeKeeper

A munkaidő regisztrálása és nyilvántartása a költséghatékony működés egyik legfontosabb eleme. A munkaidő kezdetét és végét a kollégák a pincér terminálokon egyéni mágneskártyájukkal rögzíthetik. Késés esetén üzletvezetői jogosultság szükséges a belépéshez. A háttérben rendelkezésre álló adatok alapján a teljes munkaidő számítható.

Raktár gazdálkodás - StoreHouse

A StoreHouse program segítségével az alapanyag készletek és gyártási folyamatok átláthatóvá és tervezhetővé válnak.

Fontosabb funkciók:

- Nyersanyagkészletek mozgásainak elszámolása (bevétel és kiadás, leírás, belső árumozgatás, visszáru, stb.).
- Kalkulációs és technológiai ételkártyák létrehozása. Automatikus költség számítás a kalkulációs kártyákban a rendszerdokumentumok alapján (FIFO vagy utolsó ár alapján).
- Teljesen automatikus kész- és félkész termékleírás ételfogyás alapján helyettesítő termékek használatával vagy azok nélkül.
- Multifunkcionális leltár, amely magában foglalja a félkész termékek leltárját is.
- Szabványosított műveleti és elemző jelentések készítése. Saját, egyedi jelentések készítése.
- Kapcsolat a Back Office vállalatmenedzsment programmal, amely a központilag menedzselt, több éttermes láncok számára lett kifejlesztve.

Törzsvendég rendszer - PCards CRM

Legyen az mágneskártya, rfid, vonalkód vagy virtuális törzskártya, vendégei értékelni fogják a személyre szabott kedezményeket vagy bónusz rendszert. A törzsvendég rendszer kedvezmény a vendégnek és üzleti lehetőség Önnek. A törzskártyához kapcsolt kedvezményekkel, pontgyűjtéssel, feltöltött ajándék kártyákkal rengeteg információt gyűjthet vendégeiről, fokuszba állítva azon termékeit, amelyeken a legjobb árrés van, azon időszakokban, amelyekben a leginkább tölteni szeretné üzletét.

Italkártya rendszer

Az italkártya rendszer bevezetésével a készpénz forgalom minimalizálható. A vendég a bejáratnál kapott kártyára terheli a pult fogyasztást és a kijáratnál fizet, vagy előre fizet.

Drive-Thru Fast Food

A gyorséttermi szektorban minden másodperc számit. A kasszákon felvett rendelések a felütés pillanatában megjelennek a konyhai monitorokon. Az autós rendelések összegzése az autónál felállított kiosk monitoron is megjelennek keresztajánlásokkal erősítve az eladást.

MenüBoard Ártábla

A MenüBoard egy olyan iteraktív ártábla, amely a pult mögött elhelyezett LED TV-ken jeleníti meg az egység ártábláját animációkkal és ajánlásokkal bővítve azt. Az interaktív ártáblán csak az aznap még rendelhető tételek jelennek meg, az adott időszaknak megfelelő árakon.

Önkiszolgáló Kioszk - Gyorséttermeknek

A vendétérben elhelyezett önkiszolgáló kioszkon a vendég maga vállogatja össze a rendelését, amelyeről egy egyedi azonosító nyomtatódik és egy külön kasszában fizet vagy bankkártyával azonnal a kioszkon.

Billiárd és bowling tarifálás - PoolJet

Az előre beállított időszakos tarifák alapján, az asztalbérlet, együtt számlázható a rendelt tételekkel. A kasszagéphez kapcsolt Pool Jet Box az asztalvilágítást szabályozza, elkerülve a rendszeren kívüli asztal kiadásokat.

Átfolyásmérők

A sör és üdítő csapok elé szerelhető átfolyásmérőkkel az RKeepeR-be felütött tétel fogyás összehasonlítható a valós ital fogyással.

Külső Interface

Az RKeepeR V7 szoftverhez lehetőség van külső szoftverekkel kapcsolódni egy univerzális XML interface-en keresztül.

RKeepeR Cloud - Tartsa adatait a felhőben

A program beállításai és adatai a felhőben kerülnek tárolásra oly módon, hogy azokhoz kizárólag annak tulajdonosa férhet hozzá.

 

Csatolt fájlok
Fájlnév Típus Méret
Gyorséttermi RKeepeR Rendszer application/pdf 5 MB
Costa Coffee Megvalósítás application/pdf 1 MB
Szamos Szentendre Projekt application/pdf 1 MB
Leroy Cafe - RK-Order application/pdf 814 KB