r_keeper, éttermi szoftver, kassza
RKeepeR vendéglátó, éttermi szoftver
rkeeper, ucs, r-keeper, r_keeper, éttermi szoftver, ntak
r_keeper, aerPOS, éttermi szoftver, ucs, kassza
Éttermi Szoftver R-keeper
RKeepeR
Éttermi szoftver R-keeper DashBoard
RKeepeR
kiosk, rkeeper, r_keeper, r-keeper, éttermi szoftver, önkiszolgáló kiosk, self service kiosk

RKeepeR

Professzionális számítógép alapú elszámoltató rendszer vendéglátó egységek számára

Az RKeepeR nagyszerű eszköz a teljes körű irányításához a vendégtérben, az elszámoltatásban, a raktározásban, a könyvelésben és a dolgozói órák feldolgozásában. Tökéletes asszisztens vendéglátóknak és pénzügyi vezetőknek. A rendszer megfelel mind kis és nagy éttermek számára, és lehetőséget teremt vendéglátó egységei menedzselésére.

Éttermi szoftvermegoldásaink a legmodernebb háromszintű szerver-kliens rendszerre épülnek ipari hardverek felhasználásával (érintőképernyős pénztárgépek, kézi terminálok, intelligens kamera és pincérhívó rendszerek). Vendéglátó programjaink és rendszereink gyorsítják a rendelés felvételt és számlázást, optimalizálják a konyha terheltségét, átláthatóvá teszik az elszámolást és a készletgazdálkodást. A többszintű jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy minden kolléga csak a munkájához szükséges modulokhoz férjen hozzá.

Multifunkcionális és integrált rendszer

Az RKeepeR egy olyan multifunkcionális integrált rendszer, amely a Horeca szektor bármely szereplőjére ráilleszthető. Képes az üzemeltetéshez szükséges folyamatok automatizálására és az elszámoltatás megvalósítására legyen az családi vállalkozás vagy nemzetközi üzletlánc.

A vendéglátó programok leggyakoribb felhasználási területei:

- Étteremek és sörözők
- Gyorséttermek és üzemi étkezdék
- Cukrászdák és kávézók
- Pizzériák és kifőzdék
- Zenés szórakozó helyek és romkocsmák
- Billiárd termek, Bowling és Squash pályák
- Büfék és catering cégek

Az eladások elemzése és az elszámoltatás

Számtalan forgalmi jelentés segíti az elszámolást, akár grafikus formában is. A rendelkézesre álló előre elkészített jelentéseken kívül, lehetőség van egyéni jelentések készítésére is. Ezt a felhasználó egy egyszerű drag & drop technika segítségével maga is elkészítheti, amelyet sablonként mentve újra és újra felhasználhat a mindig aktuális időszaknak megfelelően. Jelentéseink elérhetők online és offline üzemmódban vagy automatikusan küldhetők email-ben.

Nyugta, számla és NTAK adatszolgáltatás

Az r_keeper-hez kapcsolódó különböző blokknyomtatókkal és pénztárgépekkel adóügyi és belső elszámoltatású bizonylat egyaránt adható. Az r_keeper szamlazz.hu interface-el akár nem adóügyi rendszerből is adhat áfás számlát. Az r_keeper NTAK éttermi szoftver megfelel a mindig hatályos jogszabályoknak, így igény esetén eleget tesz a Nemzeti Turisztikai Adatközpont irányába kötelezően teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségnek.

NTAK vendéglátó szoftver egyszerűen

A legújabb törvények alapján az éttermeknek, büféknek, cukrászdáknak, kávézóknak, bároknak, italüzleteknek, szórakozóhelyeknek, gyorséttermeknek, illetve alkalmi vendéglátóhelyeknek 2023 július 1-jétől olyan szoftvert kell használnia, mellyel minden nap legalább egy alkalommal a tárgynapra vonatkozó forgalmi jellegű adatokat a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) részére képes továbbítani. A rendelkezés célja a gazdaság fehérítése mellett statisztikai jellegű, így mérve egy-egy térség, illetve ágazat turisztikai teljesítményét. Az adatszolgáltatásra vonatkozó részletek nem ismertek, ezért folyamatosan egyeztetünk a NTAK-kal, hogy az r_keeper éttermi szoftverünk segítségével ügyfeleink minden kötelezettségnek maradéktalanul eleget tehessenek.

Bankkártya olvasó összeköttetés

Az r_keeper-hez kapcsolt bankkártyaolvasó terminálokkal gyorsul a fizettetés, nincs elütés. A fizetendő összeget az r_keeper automatikusan átadja a terminálnak, megvárja banki tranzakció sikerességét, majd zárja a nyugtát. Az r_keeper-hez kapcsolható bankkártya terminál szoilgáltatók: OTP, Teya, HelloPay, VivaWallet.

Intelligens kamera rendszer

Az RKeepeR-hez kapcsolt intelligens kamera rendszer segítségével a kamera képek mellett, a kassza gépen rögzített minden művelet, feliratként megjelenik. Egy pult fölött elhelyezett kamera segítségével látható, hogy a kasszás azt ütötte-e fel, amit a vendégnek kiadott. A kamera képek és kassza műveletek ellenőrízhetők online vagy offline a lezárt nyugtákhoz kapcsolva. - "Az intelligens kamerákkal minden eladásnál a kasszás mögött állhat."

Keresztajánlások az értékesítés növeléséhez vendég kijelzővel

Pult fölötti kiszolgálás esetén, az értékesítést segíti, a vendég irányába néző második monitor. Az itt megjelenő felütött tételek mellett keresztajánlásokat jelenítünk meg, amelyek az adott tételekhez ajánlott ételeket italokat, képekkel együtt plusszba megjelenítik. Nem számít, hogy a pultos fáradt vagy rossz a kedve, a gép mindenkinek ajánl még valamit az előre beállított paraméterek alapján.

Értékesítés mérleggel és vonalkóddal

A súlyra árult termékeket az r_keeper kasszához kapcsolt mérleg segítségével gyorsabban és pontosabban értékesítheti. A kasszában felütött terméket a mérlegre helyezve, az r_keeper az egységárból és a súlyból kiszámolja a fizetendőt és a rendelés többi tételéhez menti. Nincs több gond a pékárukkal vagy a fagyival! A vonalkódos termékeket az r_keeper kasszához kapcsolt vonalkód olvasóval értékesítheti. A vonalódból az r_keeper nem csak a tételt, hanem annek súlyát, mennyiségét is felismeri.

Kézi rendelésfelvevők

Teraszok vagy hosszú pályák kezelésére nagyon jó megoldás kézi rendelésfelvevők és pincér programok használata. A pincér az asztal mellől, rögtön a konyhára és a pultba küldi a rendelést. Nem gyűjtögeti az asztalrendeléseket és egyben küldi a konyhára (rögtön beúsztatva azt), hanem ütemezve az asztal mellől. Mire a pulthoz ér, már az italrendelés készen várja. Ezzel a megoldással a legtöbbet a konyha nyeri, mert egyenként, ütemezve kapja a rendeléseket, így egyenletesebben terhelődik.

Házhoz szállítás és online rendelések

Az r_keeper-hez külön modulként kapcsolódó Pizza Delivery szoftverrel a házhoz szállítások követhetők nyomon. A modulhoz több online rendelési felület is kapcsolható.

Digitális érintés mentes étlap és rendelés

A vendég a saját telefonjáról egy univerzális applikációval rendelhet. Az applikációt elélg egyszer letölteni, az minden étteremben használható. Csak be kell olvasni az asztalra ragasztott QR kódot és az applikáció az étterem logójával és színeiben megjeleníti az étlapot. Ha vendég választott, a rendelést bankkártyával kis is fizetheti, majd a rendelés bekerül az r_keeper-be egy nyitott asztalként. Gyorséttermi környezetben az applikációval a vendég a QR kódot a pult előtt olvassa le. A rendelés végén az applikációban fizet, majd ha a rendelése elkészült üzenetet kap, hogy mehet a pulthoz érte.

Konyhai kijelzők

A konyhai szervizblokk nyomtatás megújult formája a konyhai kijelző. Segítségével kétirányú kommunikáció jön létre a konyha és a pincér/pult között. Ha az adott rendelés elkészült, a konyhai kijelző jelez a pincérnél lévő kézi készüléknek vagy a pultnak. Olyan több pályás konyháknak is nagy segítség, ahol az egyes pályák közötti kommunkációt segíteni és automatizálni kell. A konyhai sebessége mérhető lesz a használatával, illetve gyorséttermi környezetben előrejelzéseket készít a várható rendelésekről.

Munkaidő elszámolás és tervezés

A munkaidő regisztrálása és nyilvántartása a költséghatékony működés egyik legfontosabb eleme. A munkaidő kezdetét és végét a kollégák a pincér terminálokon egyéni mágneskártyájukkal rögzíthetik. Késés esetén üzletvezetői jogosultság szükséges a belépéshez. A háttérben rendelkezésre álló adatok alapján a teljes munkaidő számítható.

Raktár gazdálkodás

A StoreHouse program segítségével az alapanyag készletek és gyártási folyamatok átláthatóvá és tervezhetővé válnak.

Fontosabb funkciók:

- Nyersanyagkészletek mozgásainak elszámolása (bevétel és kiadás, leírás, belső árumozgatás, visszáru, stb.).
- Kalkulációs és technológiai ételkártyák létrehozása. Automatikus költség számítás a kalkulációs kártyákban a rendszerdokumentumok alapján (FIFO vagy utolsó ár alapján).
- Teljesen automatikus kész- és félkész termékleírás ételfogyás alapján helyettesítő termékek használatával vagy azok nélkül.
- Multifunkcionális leltár, amely magában foglalja a félkész termékek leltárját is.
- Szabványosított műveleti és elemző jelentések készítése. Saját, egyedi jelentések készítése.
- Kapcsolat a Back Office vállalatmenedzsment programmal, amely a központilag menedzselt, több éttermes láncok számára lett kifejlesztve.

Mérleg alapú standolás

A bontott italok standolást forradalmasító technológia. Az ital mennyiségét súlyból állapítja meg az r_keeper. Csak fogja meg az üveget, olvassa le a vonalkódját, rakja rá a mérlegre és kész! 100-150 féle bontott rövid ital 20-30 perc alatt standolható.

Törzsvendég rendszer

Legyen az mágneskártya, rfid, vonalkód vagy virtuális törzskártya, vendégei értékelni fogják a személyre szabott kedezményeket vagy bónusz rendszert. A törzsvendég rendszer kedvezmény a vendégnek és üzleti lehetőség Önnek. A törzskártyához kapcsolt kedvezményekkel, pontgyűjtéssel, feltöltött ajándék kártyákkal rengeteg információt gyűjthet vendégeiről, fokuszba állítva azon termékeit, amelyeken a legjobb árrés van, azon időszakokban, amelyekben a leginkább tölteni szeretné üzletét.

Italkártya rendszer

Az italkártya rendszer bevezetésével a készpénz forgalom minimalizálható. A vendég a bejáratnál kapott kártyára terheli a pult fogyasztást és a kijáratnál fizet, vagy előre fizet.

Drive-Thru Fast Food

A gyorséttermi szektorban minden másodperc számit. A kasszákon felvett rendelések a felütés pillanatában megjelennek a konyhai monitorokon. Az autós rendelések összegzése az autónál felállított kiosk monitoron is megjelennek keresztajánlásokkal erősítve az eladást.

MenüBoard Digitális Ártábla

A MenüBoard egy olyan iteraktív digitális ártábla, amely a pult mögött elhelyezett nagy fényerejű automata kijelzőkön jeleníti meg ártábláját animációkkal és ajánlásokkal bővítve azt. Az interaktív ártáblán csak az aznap még rendelhető tételek jelennek meg, az adott időszaknak megfelelő árakon.

Önkiszolgáló Kioszk - Gyorséttermeknek

A vendétérben elhelyezett önkiszolgáló kioszkon a vendég maga vállogatja össze a rendelését, amelyeről egy egyedi azonosító nyomtatódik és egy külön kasszában fizet vagy bankkártyával azonnal a kioszkon.

Asztalfoglalás

Az asztalfoglalások az r_keeper Etterem.hu integrációval automatizálhatók és növelhetők. Az online foglalások automatikusan az r_keeper-be kerülnek.

Billiárd és bowling tarifálás

Az előre beállított időszakos tarifák alapján, az asztalbérlet, együtt számlázható a rendelt tételekkel. A kasszagéphez kapcsolt Pool Jet Box az asztalvilágítást szabályozza, elkerülve a rendszeren kívüli asztal kiadásokat.

Átfolyásmérők

A sör és üdítő csapok elé szerelhető átfolyásmérőkkel az RKeepeR-be felütött tétel fogyás összehasonlítható a valós ital fogyással.

Külső Interface

Az RKeepeR V7 szoftverhez lehetőség van külső szoftverekkel kapcsolódni egy univerzális XML interface-en keresztül.

r_keeper Cloud - Tartsa adatait a felhőben

A program beállításai és adatai a felhőben kerülnek tárolásra oly módon, hogy azokhoz kizárólag annak tulajdonosa férhet hozzá.

 

Csatolt fájlok
Fájlnév Típus Méret
Gyorséttermi RKeepeR Rendszer application/pdf 5 MB
Costa Coffee Megvalósítás application/pdf 1 MB
Szamos Szentendre Projekt application/pdf 1 MB
Leroy Cafe - RK-Order application/pdf 814 KB