Ipari POS Hardverek

Ipari POS Hardverek

Vendéglátó Ipari Hardverek

Érintőképernyős Ipari POS Terminálok és Nyomtatók

Az érintőképernyős pincér és kassza terminálok megfelelnek a XXI. század vendéglátó ipari követelményinek. A fizikai billentyűzet nélküli technológia gyors, egyszerű és hatékony alkalmazások futtatását teszi lehetővé. Az általunk forgalmazott hardverek konfiguárciója megfelel az R-keeper éttermi szoftver és pincér program hardveres követelményeinek.

Előnyök:

1. Ipari eszközök vendéglátó ipari munkához, az év 365 napján, napi 24 órás üzemben. Víz és porálló, minden körülmények között stabil és megbízható munkaeszközök.

2. Gördülékenyebb a rendelésfelvétel mivel a felhasználó folyamatosan a képernyőre figyelhet. A felszolgálónak nem kell megosztania figyelmét a billentyűzet és a monitor között. A változtatható "billentyűzet", a képernyőn megjelenítve praktikusabb, mivel a program csak az adott üzemmódnak megfelelően szükséges gombokat ábrázolja. A gyors ételkeresésre szolgáló gombok ikonokkal láthatók el, ezzel is elősegítve azok vizuális keresését.

3. A menedzsment számára kevesebb munkával jár a terminál előkészítése, egy újabb menütétel létrehozása vagy módosítás után. Nyomógombos billentyűzet használata esetén új billentyűzetborító szükséges a terminálokra, amelyeknek előkészítése valószínűleg sok időt vesz igénybe, különösen, ha a klasszikus típusú billentyűzetről (átlátszó billentyűk) van szó.

4. Az érintőképernyős POS terminálok kis helyet foglalnak el, mivel a számítógép a monitor talpába van építve.

5. Az egybeépített FEC POS terminálok egyes részegységeit nem kötik össze külső kábelek, illetve nem  tartalmaznak  mozgó alkatrészeket. Ezáltal az eszközök karbantartási igény nélkül is hosszan megbízhatóak.

6. Az éttermi felhasználásra tervezett érintőképernyős terminálok képernyői védve vannak mindenfajta folyadéktól.

7. Az érintőképernyős terminálok a falra rögzíthetők, ezáltal kivonhatók a veszélyzónákból.

 
PC vagy POS?

Úgy is kérdezhetnénk, hogy otthoni gáztűzhely vagy Rational sütő? Mind a kettőben megsül a kacsa, csak kérdés, hogy hogyan, mennyi, milyen gyorsan és hány évig lesz használható...  Az általunk forgalmazott, éttermi szoftverekkel összekapcsolható  POS terminálok kimondottan a vendéglátó ipar számára kifejlesztett munkaeszközök.

 

 

 
R-Keeper Hőpapíros Blokknyomtató

Az R-Keeper Hőpapíros blokknyomtató kiválóan alkalmas nagyobb üzletek mindennapi nyugta nyomtatási vagy ital nyomtatási funkcióit kielégíteni. Nem igényel festék szallagot vagy tonnert a karaktereket a szallagra égeti majd vágja a papírt. Konyhai vagy báros használat esetén csengő csatlakoztatható hozzá, mely minden nyomtatáskor hangjelzést ad. Kasszafiók csatlakoztatásával a nyomtató automatikusan nyitja a fiókot.

A hőpapíros nyomtató előnyei:

 • halk, gyors üzemmód,
 • nem szükséges festék szalag,
 • exkluzív megjelenés.

Papír továbbítási sebesség: 160 mm/s


R-Keeper Epson E-journal Adóügyi Blokknyomtató

R-Keeper Epson E-journal Adóügyi Blokknyomtató az R-Keeper Glaive típusú POS terminállal kombinálva az APEH által elfogadott adóügyi bizonylat adására alkalmas készülék (nyugta, egyszerűsített számla).

A hőpapíros blokknyomtató elektronikus naplóval van ellátva, így a hagyományos pénztárgépekkel ellentétben nincs szükség a kontroll szalagok több éven keresztüli tárolására, mivel a másod példányokat minden egyes bizonylatról, a nyomtató egy külön flash memóriába gyűjti.

A nyomtató előnyei:

 • gyors, halk üzemmód,
 • nem szükséges festék szalag,
 • fekete dobozos nyomtató,
 • elektronikus naplóval ellátott online nyomtató.

Papír továbbítási sebesség: 180 mm/s


R-Keeper Konyhai "recsegő" nyomtató

Az R-Keeper mátrix konyhai nyomtató kiválóan alkalmas konyhai francia blokk nyomtatásra, jól bírja a magasabb hőmérsékletet és a zsírgőzt. A nyomtató, mátrix technológiájának köszönhetően, hangos, így a szakács hallja, amikor a rendelés nyomtatódik. A nyomtató hagyományos papírt használ, mivel a hőpapír a konyhai meleg miatt elszíneződhetne. A nyomtató alkalmas mind egy, illetve kétpéldányos szerviz blokkok nyomtatására.

A nyomtató előnyei:

 • hangos, akár több példányos nyomtatás,
 • konyhai környezetet jól bírja.

R-Keeper Cimke nyomtató

A házhozszállító Pizza Delivery éttermi szoftverhez kapcsolt R-keeper címke nyomtató segítségével a rendelés tételeiként automatikusan egy címke nyomtatódik, melyet a szakács vagy a futár az ételt tartalmazó dobozra ragaszt. A címkén megjelenik a szállítási cím, a doboz tartalma, a rendelésen belüli tételszám és egyéb, akár kötelező jellegű szöveg, amelyet fel kell tűntetni minden kiszállításos dobozon.

A nyomtató előnyei:

 • halk, gyors,
 • nem igényel karbantartást,
 • nincs szükség festék szallagra.

R-Keeper Konyhai Kijelző és Konyhai Billentyűzet

Az R-keeper Konyhai Kijelzők segítségével a konyhai munkák még jobban ütemezhetők. Egy konyhai érintő képernyő elhelyezése a chef-nél segíti a konyhai munka vezénylését. Az egyes konyhai pályákon a rendelések továbbra is kinyomtatódhatnak, viszont a tálaláskor a rendelés egyes tételeit a chef egy érintéssel kiütheti. Az adott tételt készre jelölve a rendszer üzenetet küld a felszolgáló kézi készülékére (a pincér program segítségével), hogy a rendelés kész, mehet a konyhára érte.

A konyhai billentyűzetek jellemző felhasználási területe a gyorséttermek. Ebben az esetben egy nagyobb hanyományos monitor kerül a konyhán elhelyezésre általában olyan magasságba, ami kézzel nem elérhető. Ebben az esetben egy falra szerelhető konyhai billentyűzettel ütik ki az elkészült rendeléseket.

Kiosk - Gyorséttermi Önkiszolgáló Kioszk

Az R-keeper önkiszolgáló kioszk a vendégtérben elhelyezett, érintőképernyővel és nyomtatóval szerelt rendelés felvevő eszköz. A vendég saját maga vállogatja össze rajta a rendelését, amelyet akár azonnal ki is fizethet.