Kamerák és mérlegek

Kamerák és mérlegek

R-Keeper Intelligens IP Kamerák

Az R-KeepeR éttermi szoftver kamera rendszere segítségével üzlete teljes mértékben távolról is ellenőrizhetővé válik. Az R-KeepeR kasszákhoz illesztett intelligens Video Survillance kamera rendszer, a kamera képek mellett feliratként megjeleníti a kasszába ütött műveleteket. Gyors éttermi környezetben ezzel ellenőrízhető, hogy a pultos a kasszába azokat tételeket ütött-e fel, amelyeket a vendég megkapott.

A vendéglátó programmal kiegészített kamera rendszer előnyei:

  • Az interneten keresztül láthatja, hogy egy adott asztalra milyen rendelések vannak felütve, és a kamera képei segítségével meggyőződhet arról, hogy ez a valóságnak megfelel-e.
  • A felütött rendelések a kamera képen feliratként megjelennek.
  • A rögzített felvételek alapján Ön könnyedén ellenőrízheti, hogy az alkalmazottai akkor érkeztek-e a munkába, ahogy azt a számítógépes rendszeren rögzítésre került.
  • A verekedések, lopások, betörések visszajátszhatók és a későbbi rendőri eljárás során alkalmazhatók.

A távoli kamera megfigyelő rendszer alapvető szükségletei:

  • telepített kamerák,
  • irodai számítógép,
  • internet kapcsolat.

R-Keeper Mérleg

R-Keeper mérlegeink segítségével a munka felgyorsul. Mérlegeink használhatók cukrászdákban vagy látványpékségekben a súlyra árult termékek mérésére vagy ital készleteink standolására.

Értékesítés mérleggel

A pultos terminálhoz kapcsolt mérleg segítségével a súlyra árult termékek tömege egy gombnyomással a pultos terminálba továbbíthatók ezzel kiküszöbölve számtalan elütést, hibát és felgyorsítva a kiszolgálást.

Standolás mérleggel

A standolás idejére a pultos géphez kapcsolt vonalkód olvasó és mérleg segítségével a standolás folyamata nagy mértékben gyorsítható. A standoláskor a pultosnak nincs más dolga, mint a vonalkód olvasóval beolvasni a mérni kívánt üveg vonalkódját, majd azt a mérlegre helyezni és megérinteni az érintő képernyőt. Ezt követően az R-Keeper vendéglátó program az üveg súlyát továbbítja a StoreHouse raktárkezelő programnak, ami az adott termék vonalkódjából és az üveg súlyábol pontosan tudja az üvegben lévő mennyiséget. Ebben az esetben nincs szükség a standot papír alapon rögzíteni, elkerülve így számos pontatlanságból eredő hiba lehetőséget. A stand azonnal berögzítődik a StoreHouse-ba.

Csatolt fájlok
Fájlnév Típus Méret
pincerujsagcikk2012-03.pdf application/pdf 1 MB