NTAK adatküldés

A vendéglátó egységek NTAK adatszolgáltatási kötelezettségének törvényi határideje 2023.01.01. A nyár közepéig minden üzletnek online regisztrálnia kellett magát itt: https://info.ntak.hu/regisztracio
 
A regisztrációt követően az r_keeper rendszert össze kell majd kötni az NTAK rendszerével. Az r_keeper az adatszolgáltatást automatikusam a háttérben fogja végezni, minimális plussz adminisztrációval.
 
Működés röviden: az r_keeper a nyugta adatokat, a zárását (fizetést) követően egyesével elküldi az r_keeper adatküldő szervernek, amely a megfelelő formában továbbküldi az NTAK-nak. Nap zárásakor már csak egy összegző jelentés kerül küldésre. Ha nincs pillanatnyilag internet, akkor az r_keeper addig gyűjti az adatokat, amíg az ismét rendelkezésre nem áll. 
 
Az NTAK adatküldés az r_keeper v7 új verzióival fog működni. A régebbi verziókat frissíteni fogjuk az adatküldő interface telepítésével egyidőben.
 
Az adatküldés részletei néhány héttel ezelőtt módosításra kerültek, ezért jelenleg az adatküldő interface átalakításán dolgozunk. 
 
Kérjük kísérje figyelemmel, híreinket, folyamatosan tájékoztatni fogjuk a tudnivalókról és a teendőkről.
 
UCS Team
Írta: ucs | Dátum: kedd, 2022. október 18. - 17:11