Ucs R-KeepeR vs Apple iPod Touch

FORRADALMI ÚJÍTÁS!!! - R-Keeper Mobil Pincér iPOD Touch-on?
 
A mobil technológiák a mindennapi életünk részévé váltak nem csak a magánéletünkben hanem a munkák végzése közben is. Az UCS csoport évek óta kínál ügyfeleinek mobil pincér kézi számítógépeket az asztal melletti rendelések támogatására. Az ilyen ipari eszközök ára azonban nagy mértékben gátolta ezen termékek elterjedését. Néhány éve a fél ipari eszközök megjelenésével és az árak csökkenésével ezen eszközök elérhetővé váltak a közepes méretű és forgalmú vendéglátó egységek számára is azonban igazán olcsó és satbil eszköz, még ha nem is ipari / fél ipari kivitelben, nem jelent meg a piacon.
 
Az UCS felismerve ezt a hiányt az informatika egyik vezető gyártójához fordult az Apple-höz és megalkotta az R-Keeper Mobile Waiter Terminal szoftverét Apple iPOD Touch-ra. Az Apple termékek annak ellenére, hogy nem ipari kivitelü eszközök világhíresek a stabilitásukról és megbízhatóságukról. Az iPOD Touch ára pedig egy olyan belépő kategóriát képvisel, amelyet még a legkisebb éttermek is megengedhetnek maguknak.
 
  • Szeretné ha csúcsidőben kevesebb pincérrel is ki tudna szolgálni ugyanannyi vendéget?
  • Szeretné ha a rendelési idő csökenne ez által az asztalok jobban "pörögnének"?
  • Szeretné, hogy amire a pincér a pulthoz ér addigra össze legyen készítve az ital rendelése?
  • Szeretné megelőzni, hogy pincérei hibásan rögzítsék a rendelést?
 
Akkor töltse le most az RkMobWaiter demo verziónkat az AppStore-ból ás telepítse iPhone telefonjára vagy iPOD Touch kézi készülékére!
 
További részletek itt. >>>
Írta: ucs | Dátum: csütörtök, 2011. december 1. - 22:32