Shelter

Shelter

Egy rendszer a szálloda automatizálásához

A modern szálloda egy bonyolult mechanizmus, amely csak akkor tud sikeresen működni, ha egy olyan rendszer menedzseli, amely magában foglal minden szállodai tevékenységet és megfelel az információs technológiai mai szintjének. Az UCS Shelter egy programcsomag a szálloda automatizálásához. Automatizálja a szobafoglalást, az elhelyezést és a vendégek fizettetését. Követi a készleteket, menedzseli a szobaasszonyokat és testreszabott jelentésekkel segíti a vezetés döntéseit. A Shelter szállodai szoftver könnyen használható és a telepítés folyamán számtalan módon konfigurálható, bármilyen szálloda igényéhez igazítva, a turistaházaktól a luxus szállodákig.

Portás Modul

A szállodai szoftver Portás Modulja a recepciós feladatok teljes körét feldolgozza. A szobafoglalás, be- és kijelentkezés, kulcskártyák aktiválása, egyéni és csoportos vendégek kezelése, szerződött árak kalkulálása, szolgáltatások értékesítése, fizettetés, napi zárások elszámolása mind néhány kattintással feldolgozásra kerül.

Beállítások

A Beállítások Modullal a backoffice feladata a szoba típusokhoz és időszakokhoz tartozó tarifák és szolgáltatások definiálása.

Jogosultságok

A Shelter töbszintű jogosultsági rendszerének segítségével minden felhasználó csak a munkájához szükséges modulokhoz férhet hozzá. A modulokon belüli jogosultságok, a pontos munkakörnek megfelelően tovább bonthatók.

Shelter Lite - Kis szállodáknak

A Shelter Lite szállodai szoftverünket olyan szállodáknak ajánljuk amelyek maximum 35 szobával rendelkeznek. A Shelterhez kapcsolható modulok közül itt csak az R-keeper interface és az elektronikus zárrendszer használható egy rendkívül költséghatékony áron. A Lite verzió igény esetén bővíthető a teljes verzióra.

Éttermi rendszer kapcsolat - R-KeepeR Interface

Az R-KeepeR éttermi szoftver cégünk legismertebb terméke. Az R-KeepeR pincér programmal való kapcsolat lehetővé teszi, hogy a vendég fogyasztását a szoba számlájára terheljük.

Elektronikus Zárrendszerek

Az elekronikus zárrendszerek segítségével megelőzhető a rendszeren kívüli szobakiadás és egyszerűsödik a kulcs kezelés. A Shelter számos nemzetközi gyártó zárrendszerét integráltan kezeli, gyorsaságot biztosítva a porta munkájához és biztonságot nyújtva a tulajdonosoknak.

Telefon Tarifálás

A Shelter alkalmas a telefonos hívások korlátozására és tarifálására. Az előre beállított tarifák alapján a hívások a szoba számlára terhelhetők

HouseKeeping

A szállodai szobák állapotának és a szobaszolgálat menedzselése komoly feladat. A Shelter HouseKeeping modulja segítségével ezek a folyamatok kezelhetővé és átláthatóvá válnak.

Webes Foglalási Motor

A Shelterhez készült webes foglalási motor a szálloda honlapjába építve az online foglalásokat automatizálja. A motor segítségével csak a szabad szobák foglalhatók és a foglalások azonnal megjelennek a szobatükörben.

Chanel Manager - WuBook

Az online foglalások honlapunkon kívül még számtalan gyűjtő portálról érkeznek. Ezek naprakészen tartása rendkívüli feladat. A Chanel Manager a WuBook felületén keresztül összefogja az összes jelentősebb online foglalási portált (pl.: Booking.com, Hotel.de, stb.) és automatikusan frissíti illetve fogadja a foglalásokat.

NTAK kommunikáció

A Shelter szállodai szoftver automatikusan teljesíti az MTÜ által megkövetelt NTAK adatszolgáltatási kötelezettséget.

 

Csatolt fájlok
Fájlnév Típus Méret
ucs_shelter_hu.pdf application/pdf 4 MB
UCS Shelter V2 English application/pdf 6 MB
ntak_szallashelykezelo_szoftver_igazolas_v7.pdf application/pdf 70 KB