UCS 2011 eredmények

R-Keeper (éttermi szoftver)
 
2011-ben összesen 3387-el bővült az ügyfeleink száma világszerte. Ez 9,5%-os növekedést jelent a 2010-es évhez képest. Az összes R-Keeper felhasználó száma 23,313-ra nőtt ezzel, az előző év végéig.
 
SHELTER (szállodai szoftver)
 
Az előző évben 118 új szállodát automatizáltunk. A teljes felhasználók száma 614 világszerte.
 
GAME-KEEPER (játéktermi rendszerek)
 
89 új gyermek szórakoztató létesítménybe installáltuk a Game-Keeper szoftverünket, ezzel összesen 409 játékterem használja ezt az UCS modult.
 
Jelentősebb nemzetközi új ügyfeleink
 
  • Wendy’s és Arbus éttermek
  • Sushi Shop éttermek
  • The Coffee Bean kávézók
  • Spinelli kávézók
  • Costa Coffee kávézók
 
Főbb események
 
2011-ben bemutattuk az éttermek számára a legújabb fejlesztésünket az RK-Order-t amely egy interaktív, menü alapú iPad-on működő rendelési rendszer.
 
Az UCS Game-Keeper modulját bevezettük az alábbi országokban: Vietnám, Szíria, Románia, Üzbegisztán, Kirgizisztán.
 
Évek óta megfigyelhető az automatizálási trend a színházakban és a mozikban. Erre reagálva az UCS megalkotta az UCS-Premiere nevű szoftvert, mely a jegyek értékesítését segíti. Az Orosz Major Federal Network of Cinemas nevű szervezettel végzett felmérés alapján egy ilyen modul egy jól működő moziban körülbelül 6 hónap megtérül.
 
UCS irodák értékesítési versenye
 
2011-ben a legtöbb új ügyfelet szerző ország Ukrajna lett, összesen 260 új ügyféllel. A második helyet Litvánia kaparintotta meg 198 új ügyféllel, míg a harmadik hely Vietnámé 182 új ügyféllel!
Írta: ucs | Dátum: csütörtök, 2012. március 1. - 17:41